Yhteystiedot

Kuvaklassikko Oy
Merenkulkijankatu 2
02320 Espoo

(Espoonlahden metroasemalta n. 200 metriä, Espoonlahdentien ja Merenkulkijankadun kulmassa)

puhelinnumero 0400 - 59 33 44
sähköposti asiakaspalvelu@kuvaklassikko.fi

Avoinna

Ma - to klo 10-17.30

Pe klo 10-16

Lauantaisin kuvaukset sopimuksen mukaan

























































































































































































































































































AJANKOHTAISET KAMPANJAT

VIRALLINEN PASSIKUVA ja HENKILÖKORTTIKUVA

lähetettynä sähköisenä suoraan Poliisin lupahallinnon palvelimeen
ilman ajanvarausta hintaan 19 euroa

Lue lisää Passikuvat-sivulta

________________________


YLIOPPILAS- JA VALMISTUJAISKUVAUS 49 eur

Kuvauspaketti sisältää:

- Kuvauksen
- Koevedokset
- 12 x 15 cm kuvan valkoisessa
pohjukkeessa kulta- tai hopeareunuksella

Lisäkuvat ja kiitoskortit kampanjahinnoin

Soita ja varaa
aika kuvaukseen!

________________________


DIGIKUVAT PAPERIKUVIKSI

alkaen 0,16e/kpl

Digikuvat paperikuviksi edullisesti ensiluokkaiselle valokuvapaperille valintasi mukaan matta- tai kiiltäväpintaisena.

Lue lisää valokuvapalvelut
sivulta


________________________










Digitointi

Tallennamme laadukkaasti ja edullisesti kotivideosi, kaitafilmisi, diakuvasi, paperikuvasi, negatiivisi ja äänitteesi DVD:lle, muistitikulle tai kiintolevylle.

Nyt kampanjahintaan:

Diakuvat -40%

Valokuvat -30%

Kotivideot -30%

Kaitafilmit, äänitteet, -20%

Kysy tarjoustamme muistojesi digitoinnista.

 Säilytä arvokkaat muistosi!

Yksi hienoimmista harrastuksista on kuvaaminen eri muodoissaan.Perheiden elämää on kuvattu vuosikymmenien ajan erilaisissa tilanteissa ja erilaisilla laitteilla.Tästä syystä ihmisille on kertynyt runsaasti vanhoja tallenteita, joihin on talletettu vanhoja kuvia, liikkuvaa kuvaa ja ääntä.Voidaan sanoa, että ne ovat perhekalleuksia, joihin liittyy poikkeuksellisen paljon tunnearvoa.

Tallenteiden toistolaitteet ovat monilla jo hajonneet, eikä filmien ja nauhojen katselu enää onnistu.Osa vanhoista tallenteista on jo nyt heikentynyt - siksi ne on hyvä digitoida, jotta niillä olevat arvokkaat muistot saataisiin säilytettyä.

Videonauhat ovat suhteellisen alhaisesta iästä huolimatta tuhoutumassa ensimmäisinä.Nauhalla olevan videosignaalin magneettisuus muuttuu ja häviää.Lisäksi vanhemmista nauhoista alkaa irrota rautaoksidi, jossa videosignaali on.

Kaitafilmien värit muuttuvat ja häviävät iän myötä.Filmit alkavat myös haurastua, niiden elastisuus vähenee ja ne saattavat mennä projektorissa poikki.

Diakuvienkin värit muuttuvat ajan myötä ja niiden likaisuus lisääntyy, vaikka niitä säilytettäisiin asianmukaisesti suljetussa lippaassa.Pölyn lisäksi diojen pintaan muodostuu rasvaa vuosikymmenten säilytyksen aikana.

 

Digitaalisuus säilyy tallennusmuotona ja digitoituja tallenteita voidaan hyödyntää lukemattomilla eri tavoilla

Kun vanhat tallenteet on siirretty digitaaliseen muotoon, niitä ei tarvitse enää digitoida uudelleen, kunhan muistaa huolehtia digitaalisen tallenteen varmuuskopioinnista.Mikään yksittäinen digitaalinen tallennetyyppi ei ole 100-prosenttisen varma, joten kopioinnista on syytä huolehtia ajoissa..Digitaalisessa muodossa olevaa tallennetta on helppo kopioida ja sen laatu säilyy säilytyksen aikana ja kopioitaessa muuttumattomana.

Diakuvien digitoinnin jälkeen kuvista voidaan tehdä kaikkia samanlaisia tuotteita kuin digikuvistakin, esimerkiksi erilaisia kuvatuotteita (joihin painetaan itsevalittu oma kuva): kortteja, kalentereita, mukeja, tauluja tai vaikka erilaisia tekstiilejä, kuten paitoja.

Digitoituja kaitafilmejä ja videoita voit katsella tietokoneelta tai televisiosta.

 

Kannattaisiko editoida itse?

Kun tallenteet halutaan leikata tiettyyn järjestykseen tai laittaa taustalle vaikkapa lempimusiikkia, ratkaisuna on editointi tietokoneella videoeditointiohjelman avulla.

 

Mitä digitoinnin jälkeen?

Digitoituja tallenteita voi katsella tai kuunnella lähes missä ja miten vain.DVD-levyt toimivat kaikissa DVD-soittimissa.Halutessaan niitä voi katsella myös tietokoneelta, mikäli tietokoneessa on DVD-asema ja katseluun soveltuva toisto-ohjelma.Esimerkiksi ilmainen VLC-player tukee useimpia saatavilla olevia video- ja äänikoodekkeja sekä tiedostomuotoja.

Skannattuja diakuvia on paras katsella teräväpiirtotelevisiosta tai heijastamalla ne videotykin avulla valkokankaalle.Näissäkin tapauksissa on otettava huomioon, että skannatun diakuvan tarkkuutta rajaava tekijä on toistolaite.Full-HD television tai tykin tarkkuus on 1920x1080 pikseliä, kun esimerkiksi 2100dpi tarkkuudella skannatun diakuvan koko on n. 2890x1900 pikseliä, eli selvästi suurempi.Erilaisilla liitännöillä, kuten Scart- tai HDMI-liittimellä, on mahdollista välittää kuvaan vain tietty tarkkuus.Kun näyttölaitteet tulevat nykyistä tarkemmiksi, niin riittävän suurella tarkkuudella skannatut kuvat toistuvat hyvälaatuisina vielä tulevaisuudessakin.Voit katsella digitoituja diakuviasi myös digikuvakehyksestä.

Mikäli diakuvasta halutaan tehdä laadukas painotuote (300 pistettä/tuuma), 2100 dpi skannaustarkkuus riittää A4-kokoiseen kuvaan (kuvakoko vastaa n. 5,5 megapikselin kameralla otettua kuvaa).3600 dpi skannaustarkkuus taas riittää A3-kokoiseen laadukkaaseen kuvaan (kuvakoko vastaa n. 16 megapikselin kameralla otettua kuvaa).Luonnollisesti alkuperäisen diakuvan taso on merkittävä tekijä.Julistekäytössä kuva kestää 4-kertaisen suurennoksen, joten skannatuista dioista voi itse tulostaa tai teettää vaikka julisteita.Kuvista voi myös kätevästi rajata kuvankäsittelyohjelmalla haluamiaan kohtia.

Myös DVD-levyllä olevista kaitafilmeistä tai videoista voit poimia kuvia eri katseluohjelmien avulla.

 

Editointi

Digitoitua kaitafilmi- ja videomateriaalia on helpointa editoida itse, kun tallenteet ovat siirretty ulkoiselle kiintolevylle DV-AVI-muotoon, jolloin jokaisesta videosta ja kaitafilmistä tehdään oma tiedostonsa. Näitä tiedostoja voi sitten hakea tietokoneella videoeditointiohjelmaan.Useimmissa Windows-koneissa on mukana ilmainen Movie Maker-videoeditointiohjelmisto, joka löytyy apuohjelmien -> viihde alta.

Mac-käyttäjillä on käytettävissään ilmainen iMovie-ohjelmisto.Näiden ohjelmien ominaisuudet eivät kuitenkaan vastaa maksullisten videoeditointiohjelmien tasoa.

Aina ei ole mahdollisuutta editoida itse, vaikka haluaisi räätälöidä tallenteista erilaisen kokonaisuudenTällöin voi turvautua ammattilaistemme apuun.Erikoiseditoinnissa ammattitaitoinen editoijamme luo asiakkaan ohjeiden mukaisesti halutun kokonaisuuden aina videosta DVD:n kansiin.

 

Kotinouto

Sovittaessa noudamme ja palautamme digitoivat tuotteet asiakkaalta.